Ua komo 'o ia i ka Seminā Ho'ona'auao o ka Hui Tennis Li'ili'i o Kina e komo ana i ka pā kula

Mai ka lā 16 o Iulai a i ka lā 18 o Iulai, ua mālama ʻia ka hui tennis liʻiliʻi o Kina Tennis Association e komo ana i ke kula hoʻonaʻauao standardization e ka China Tennis Association Tanis Sports Development Center ma Yantai, Shandong Province.ʻO Wan Hou, Luna Hoʻomalu o Siboasi Mr. Quan i alakaʻi i nā lālā o ka hui noiʻi o siboasi "New Era Campus Smart Tennis Solution" e komo i ka seminar.
mīkini lanucher tennis
ʻO ke kumu o kēia seminar e hoʻoikaika maikaʻi i ka manaʻo o "Quick and Easy Tennis", e paipai i ke komo ʻana o ka tennis liʻiliʻi i loko o nā kula haʻahaʻa a me ke kula kiʻekiʻe, e kōkua i nā kula e hoʻokumu i kahi ʻōnaehana hoʻonaʻauao, e kōkua i nā kula e aʻo i nā kumu hoʻonaʻauao kino, hoʻonohonoho i nā hoʻokūkū intramural a me nā hoʻokūkū hoʻololi ma waena o ke kula, a me nā mea ʻē aʻe, a ma hope e kōkua i ka hoʻokumu ʻana Ua hāpai ʻia ka moʻomeheu tennis kula e nā kumu o Kuaiyi Tennis e komo i ka pā kula.
I loko o ka seminar, ua kamaʻilio hohonu ʻo Pelekikena Wan Houquan me nā alakaʻi o ka Tennis Sports Development Center o ka Hui Tennis Kina a me nā poʻe loea i komo, ua hoʻolauna ʻo Siboaz's "New Era Campus Smart Tennis Solution", a hōʻike i kekahi mau akamai.nā mīkini pana pōpopo tennishāʻawi i nā manaʻo a me nā manaʻo e pili ana i ka hoʻokō ʻana i ke aʻo ʻana i ka tennis ma ka pā kula, a ua hoʻomaikaʻi like ʻia a hoʻopaʻa ʻia e nā alakaʻi a me nā loea ʻoihana.
I ka manawa like, ke hele nei nā alakaʻi a me nā loea ʻoihana e hāʻawi i nā manaʻo koʻikoʻiʻO ka mīkini kinipōpō tennis Siboasi, i mea kūpono no ke aʻo ʻana i ka tennis pā kula, a me ka hoʻoikaika ʻana i ka hoʻoikaika ʻana i ka tennis liʻiliʻi e komo i ka pā kula.
mea hoʻomaʻamaʻa tennis
ʻO ke koʻikoʻi o nā haʻuki Tennis Smart ma ka pā kula ʻo Siboasi
1. Hoʻolaha i ka hoʻolaha ʻana o ka tennis pā kula
Hoʻopili ia i ka ʻōnaehana hoʻomaʻamaʻa no nā hui like ʻole o ka poʻe ma nā pae like ʻole mai ka hoʻomaka ʻana a hiki i ka pae kiʻekiʻe, mai nā keiki a hiki i nā mākua, a hoʻohui pū i ka ʻoliʻoli a me ke aʻo ʻana.Kōkua nā mea akamai i ke aʻo ʻana, ʻaʻole ia e hoʻomaikaʻi wale i ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i nā manawa he nui, akā ʻaʻole pono hoʻi i ka hoʻohana ʻana i nā kahua tennis maʻamau.I ka lōʻihi o ka nui o ka wahi kūpono, hiki ke hana ʻia ka hoʻomaʻamaʻa tennis i kēlā me kēia manawa a ma nā wahi āpau, kahi e hōʻemi nui ai i ke kumukūʻai o ke kūkulu ʻana i kahi pā kula akamai.
2. E kūkulu i kumu hoʻohālike hou o ka hoʻoikaika kino aupuni
E hoʻohaʻahaʻa i ka paepae haʻuki, e hoʻoikaika i ka lewa haʻuki, e hoʻoulu i nā ʻano hou o ka hoʻoikaika kino ʻāina a me ka leʻaleʻa pilikanaka, e hoʻokumu i kahi kahua haʻuki hoʻoikaika kino naʻauao aupuni e hiki ai ke hoʻokō i nā pono o nā poʻe like ʻole, a hoʻomaopopo i ka poʻe i nā haʻuki a me ke olakino ma o ke ʻano o ka naʻauao. haʻuki ʻO ke koʻikoʻi o ke ola ka hoʻonui ʻana i ka ʻike o ka poʻe i ka hoʻoikaika kino a hoʻolilo i "nā haʻuki ʻāina a me ke olakino aupuni" i ke ʻano o ke ola.
3. Hoʻoulu i nā manaʻo haʻuki o nā haumāna
Hiki ke hoʻokō i nā pono o ka poʻe hoihoi like ʻole, ʻenehana, ʻenehana, holomua a me nā lako haʻuki akamai kiʻekiʻe.Ma loko a ma waho paha, hiki iā ia ke hele pū me ʻoe e hoʻomaʻamaʻa i ka pōleʻa 24 mau hola o ka lā, hoʻokuʻu i nā lima o ke kaʻi, a lilo i kumu aʻoaʻo haʻuki akamai i ka manawa maoli, e ʻae i ka hoʻohui ʻana i nā haʻuki. .Ua lele ka makani ma ka wao nahele a pau me ka ʻike ʻole ʻia, a ua nui nā manaʻo hoʻoneʻe.
4. E hana i kahi ʻano haʻuki pā kula hou
Hoʻololi i ke kumu hoʻomaʻamaʻa kuʻuna me ka ʻenehana hou, ʻenehana hou a me ka ʻike hou, hoʻoikaika i ka pālākiō, popularization a me ka normalization o ka hoʻomaʻamaʻa, hoʻomaikaʻi i ka maikaʻi o ka hoʻomaʻamaʻa ʻana a me ka pae hoʻokūkū o nā mea pāʻani, hana ikaika i nā manaʻo hou a me nā hiʻohiʻona hou o ka ʻoihana haʻuki o Kina, a paipai i ka ke kūkulu ʻana i kahi kaiaola hou o nā haʻuki pā kula , E lawe mai i ka ʻike hou, ka waiwai kiʻekiʻe a me ka lawelawe ʻoi aku ka maikaʻi i nā kumu a me nā haumāna makemake i nā haʻuki.
kūʻai i ka mīkini Tennis cheap
Inā makemake e kūʻainā mīkini pōpō tennisma ke kumu kūʻai maikaʻi, e ʻoluʻolu e kelepona pololei:


Ka manawa hoʻouna: Iulai-15-2021
Kau inoa